Funds for Good blijft zijn activiteiten verder uitbreiden

Een uitstekende samenvatting van onze activiteiten en onze filosofie op Investment Officer. Een artikel geschreven door Frederic Lejoint.
Veel dank aan hen en geniet van de lezing.

Funds for Good: ‘de steun van beleggers is een must’
Funds for Good blijft zijn activiteiten verder uitbreiden. De crisis die werd veroorzaakt door het coronavirus is een goede gelegenheid om de sociale voetafdruk van de verdeler van beleggingsfondsen verder te vergroten.

Funds For Good (FFG) is een bedrijf dat beleggingsfondsen verdeelt op de Belgische markt, via dochtermaatschappij Funds For Good Invest. De commissies die worden verdiend dankzij deze activiteit worden vervolgens gebruikt om maatschappelijke doeleinden te financieren via een vzw genaamd Funds For Good Impact. ‘Winst is geen doelstelling op zich. We zijn momenteel bezig om aan te tonen dat een bedrijf dat 10 procent van zijn omzet of 50 procent van zijn nettowinst afstaat, ondanks alles kan groeien en een mooi verhaal kan schrijven’, zegt Patrick Somerhausen (CEO van Funds for Good)…

U kunt het artikel ook ontdekken op de website van Investment Officer