Klorofyl – Boeket de Fleurs
Ness Paternoster – bloemist

Ik ben Ness, en bloemsierkunst is al 20 jaar mijn passie. Het Klorofyl avontuur begon echter 10 jaar geleden. In het begin was het een eenvoudige winkel, waar ik mijn fantasie de vrije loop kon laten. Toen de activiteit uit zijn voegen barstte, zorgden wedstrijden voor de bekendheid van Klorofyl. De tentoonstellingen hebben ervoor gezorgd dat ik kon doorgroeien van een bloemist naar een erkende en gevestigde bloemenontwerpster.

Vandaag is Klorofyl niet enkel een winkel, maar een echt concept. We helpen mensen met alle soorten events. We maken ontwerpen met bloemen en realiseren deze ook: dat gaat van bloemenkransen voor een festival tot zaaldecoratie tot team buildings, zowel in het Frans als het Nederlands en in heel België. Het is een service op maat en van hoge kwaliteit, die voldoet aan de verwachtingen van professionals binnen de sector. Uiteraard staat Klorofyl ook klaar voor particulieren, denken we maar aan bruidsboeketten en -decoratie, omdat dit nauw aansluit bij wie ik ben als artiest.

JIk ben romantisch en sentimenteel aangelegd. Voor mij moet een bruidsboeket volledig in harmonie zijn met de bruiloft. Ik maak originele creaties, die het resultaat zijn van mijn ontmoetingen met trouwers. Uit die contacten haal ik inspiratie om van hun huwelijk een originele en unieke gebeurtenis te maken.