img_0956
img_0931
img_0945

Ohana
Maude & Séverine – kinderdagverblijf

‘Ohana’ betekent familie, en familie betekent dat niemand aan z’n lot mag overgelaten worden.
Ohana is een klein en gezellig kinderdagverblijf dat een vergunning van het ONE heeft voor 13 kinderen. De crèche ligt vlak bij het Vierarmenkruispunt in Tervuren, het Sinte-Aleidisvoorplein, de wijk Joli Bois en verschillende scholen (Joli Bois, Materdeï, ICHEC, enz.).
Maude en Séverine zijn allebei gediplomeerd kinderverzorgster en dol op kinderen. Ze vangen iedere dag kinderen op van 07.30 u tot 18.00 u. De eerste verdieping is voorbehouden voor de baby’s, en zodra ze kunnen lopen verhuizen ze naar het gelijkvloers, waar ze kunnen blijven tot wanneer ze 3 jaar zijn. De kinderopvang beschikt bovendien over een kamer die helemaal in het teken staat van de psychomotorische ontwikkeling van de kinderen en over een mooie tuin.
Niet alleen worden de kinderen hier opgevangen in een warme omgeving met veel lichtinval, er worden ook geregeld intergenerationele dagen georganiseerd in samenwerking met het rusthuis dat recht tegenover de crèche ligt. Heerlijke momenten waar jong en oud van genieten! Bovendien wordt reikhalzend uitgekeken naar volgend jaar, wanneer de groentetuin voor het eerst vruchten zal dragen en de kindjes die oud genoeg zijn voor vast voedsel, kunnen smullen van de zelfgekweekte groenten!