BEGELEIDING
& VRIJWILLIGERS

De coaches ?

Een coach bij FUNDS FOR GOOD IMPACT begeleidt een ondernemer met de ontwikkeling van zijn project. De coach is voor de ondernemer een “klankbord”, hij helpt hem het overzicht niet te verliezen en wijst op de grote uitdagingen. De coach voelt zich op zijn gemak in zijn rol van stimulator en communiceert op constructieve wijze met de ondernemer

Interesse om vrijwillig coach te worden bij ons? Of u nu jong of iets minder jong bent, Nederlandstalig of Franstalig, een ervaren coach of een nieuweling in het vakgebied … geen probleem! Elke professional met zakelijk inzicht, een groot hart en een zwak voor ondernemerschap is bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw talent en enthousiasme zeker gebruiken!

Er is geen voorkennis en/of een speciaal diploma vereist, want FUNDS FOR GOOD IMPACT organiseert de opleiding en biedt u de vereiste ondersteuning!

ENKELE DOCUMENTEN

Coach zijn voor FUNDS FOR GOOD IMPACT geeft mij veel voldoening. Het is veelzijdig werk, maar je kan vooral de dagelijkse problemen van een ondernemer concreet verbeteren.

Jacinte Monsieur
Program Director – PULSE Foundation

jassness2

Voor de eerste keer in mijn loopbaan, voel ik me niet alleen want FUNDS FOR GOOD IMPACT biedt begeleiding en coaching en een grotere zichtbaarheid dankzij hun netwerk.

Ness Paternoster
Boeket de Fleurs

HET BEGELEIDINGSTRAJECT

coachingroad_nl

De DESKUNDIGEN

Deze ervaren professionals helpen ondernemers vrijwillig dankzij hun expertise is een specifiek vakgebied. Dat zijn bijvoorbeeld vragen over de boekhouding, over commerciële ontwikkeling, over juridische kwesties, over marketing…

Een deskundige bij FUNDS FOR GOOD IMPACT begint aan zijn opdracht zodra een coach en een ondernemer concreet een probleem hebben geïdentificeerd en beschreven, dat vervolgens wordt overgemaakt aan een netwerk van deskundigen. Het zijn dus specifieke eenmalige opdrachten die geen engagement op lange termijn met de ondernemer vereisen. Ideaal voor mensen die niet veel tijd hebben, maar wel een bijdrage willen leveren aan een project met een grote maatschappelijke waarde!

rh

Het is telkens weer een ongelofelijke ervaring om mijn expertise te kunnen delen met de moedige ondernemers van FUNDS FOR GOOD IMPACT !

Roland Hardy
Advocaat bij Altery

Het VALIDERINGSCOMITE

FUNDS FOR GOOD IMPACT doet ook een beroep op vrijwilligers om volwaardig lid te worden van het Valideringscomité. Het comité analyseert elke week de dossiers van de kandidaat-ondernemers. Tijdens de vergadering wordt er een gezamenlijke beslissing genomen over de toekenning, het uitstel of de weigering van de lening op eer op basis van de ontvangen documenten, de ambities van de ondernemer en zijn toekomstig welzijn. Het comité bestaat altijd uit mensen met uiteenlopende expertise zodat alle aspecten van het dossier (juridisch, sociaal, economisch, strategisch …) zouden worden belicht.

01062021-cal-3
claire

Ik heb me aangesloten bij FUNDS FOR GOOD IMPACT omdat ik hun waarden deel en mezelf helemaal kan vinden in hun missie. Ik ben blij dat ik mijn ervaring kan delen met toekomstige ondernemers die hebben beslist hun eigen job te creëren om hun leven te verbeteren.

CLAIRE SAINT-REMI
Lid van het Comité

bvds

Het comité probeert op vriendelijke, maar strenge wijze projecten van ondernemers te selecteren voor FUNDS FOR GOOD IMPACT. De persoonlijkheid en ervaring van de leden van het Comité zijn een bron van verrijking bij de analyse van de dossiers en de ontmoetingen met de ondernemers. Ik voel me bevoorrecht om te mogen deelnemen aan een innovatief sociaal project met een gemotiveerd, respectvol, pragmatisch team met humor.

BAUDOUIN VAN DER STRATEN
Lid van het Comité

HEBT U VRAGEN?

ONS TEAM STAAT STEEDS TOT UW DIENST!

Als u meer inlichtingen wenst over FUNDS FOR GOOD Impact, over de lening op eer of over het begeleidingsprogramma, neem dan contact op met ons team of stuur een e-mail via dit formulier.

ps

Patrick Somerhausen
co-CEO

ap

Anaïs Pauwels
Head of Impact

ovh

Olivia Van Hellemont
Impact Coordination